Tieners en jong volwassenen

Naast het begeleiden van basisschool kinderen en hun ouders begeleid en coach ik ook tieners en jong volwassenen die op welke manier dan ook vastlopen met zichzelf, op school, op sociaal gebied of binnen het gezin.

Vind jij het prettig om met een onafhankelijk iemand eens van gedachten te wisselen over de dingen die “jou” bezig houden? Voel jij je erg alleen, niet gesteund of begrepen, dan wandel ik graag een stukje mee met jou op jouw pad.

Vaak door je bewust te worden van jouw eigen gedachten, gevoelens en het gedrag wat daaruit voortkomt kun je jouw patronen gaan doorzien en een bewuste keuze maken om op een andere manier met dingen om te gaan. Misschien zelfs op een andere manier dan jouw ouders zouden doen.

Soms kan het zijn dat je juist bevestiging of geruststelling nodig hebt bij de keuzes die je “zelf” wilt maken maar waarin je je niet begrepen voelt door jouw omgeving. Samen kunnen we op zoek gaan naar een weg die bij jou past zodat je toch trouw kunt blijven aan jezelf binnen de mogelijkheden die er zijn in jouw gezin, jouw schoolsituatie of jouw sociale omgeving.

Het kan ook zijn dat je heel gevoelig bent en dat je het moeilijk vindt om in jouw eigen kracht te blijven in deze dualistische wereld waarin “presteren” hoog in het vaandel staat. Als jij meer balans wilt ervaren tussen hoofd en hart, voel je welkom in mijn praktijk: Kindercoachpraktijk “ZIJN”.

In mijn leven en mijn werk staat “zijn” centraal. Ontdekken waar je angsten zitten! Welke belemmerende overtuigingen, patronen en overlevingsmechanismen houd ik in stand? Daarnaast verantwoordelijkheid nemen voor jouw eigen keuzes die jij in jouw leven maakt.

Raken deze woorden jou en voel je dat je hier wil zijn? Laat het me weten en ik wandel graag een stukje met jou mee.

Liefs Ellen